DJ

DJ YVHELL vanaf vandaag te horen bij Lo Radio

today22 — 08 18 1

Background
share close

De luisteraars van Lo Radio een swingende vrijdagavond bezorgen, dat is het niet onbelangrijke engagement dat onze nieuwste radiotelg Yentl Verschraegen aangaat.

Muziek heeft al heel mijn jonge bestaan gedomineerd, in combinatie met technologie is het zelfs een echte passie geworden”, zegt Yentl.  “In mijn vrije tijd leef ik mij al eens uit met een badmintonracket, maar een stevige DJ-set draagt samen met producen nog altijd mijn voorkeur weg. Al kennis gemaakt met dj Yvhell? Ook dan had u met mij te doen, want dat is nog steeds mijn schuilnaam.

Hij zal te horen zijn op vrijdagavond van 23:00 tot 00:00 in Lo Radio In The Mix. Hij zal elke twee weken een nieuwe episode uitbrengen van zijn serie ‘In the Mix’.

Written by: Yentl Verschraegen

Rate it

Previous post

DJ

DJ Disconnect is back

DJ Disconnect komt terug met zijn dj sets op Lo Radio. Vanaf vrijdag 28 augustus elke vrijdag op Lo Radio, van 22:00 tot 23:00. Heb jij ook DJ talent? Stuur uw demo naar radiokern@loradio.be  

today20 — 08 32

LoRadio-logo-WIT-transparant-png