Events

Lo Radio organiseert eerste muzikaal evenement op 11 juli

today18 — 06 745 29 5

Background
share close

Lo Radio organiseert eerste muzikaal evenement op 11 juli

LOCHRISTI – Lo Radio, het digitale radiostation uit Lochristi , komt zijn belofte na en pakt uit met een eerste groot muzikaal evenement. Op zondag 11 juli hopen we niet alleen dat de Rode Duivels voetbalgeschiedenis schrijven, maar ook dat twee lokale bands voor een memorabele middag zorgen met hun eerste optreden na anderhalf jaar coronapauze.

Om 15.45 uur kan u op het podium op de parking achter het Idola Business Center genieten van Bluesy Muloosy, de coverband uit Lochristi die er zonder twijfel een spetterend optreden zal van maken. “Het eerste na corona”, zegt Peter Vermeulen, “al zijn we sinds kort opnieuw begonnen met de repetities.”

Om 17.30 uur volgt een even uniek concert, want dan komt Pokerface, de één jaar geleden opgerichte band met ex-leden van Velvet Spine, voor het eerst naar buiten. “We hadden verschillende afspraken met organisatoren, maar deze kans diende zich eerst aan”, zegt Jean-Pierre Van De Vijver.

Vanaf 15.00 uur bent u welkom op de ruime parking achteraan het bedrijvencentrum langs de Antwerpse Steenweg 19 in Lochristi. De nog geldende coronamaatregelen op dat moment, zullen uiteraard gerespecteerd worden. Regelmatige info daarover hoort u in reclamespots op Lo Radio.

Om 19.00 uur sluit het evenement om iedereen de kans te geven nadien van de finale van het EK te genieten. Er is uiteraard een drankenstand, waar van een pintje, een frisdrank, een cava of een streekbiertje kan genoten worden. De toegang tot beide concerten is volledig gratis.

 

Written by: Yentl Verschraegen

Rate it

Previous post

Events

GEZOCHT : IEDEREEN MET EEN WARM HART VOOR LO RADIO!

GEZOCHT : IEDEREEN MET EEN WARM HART VOOR LO RADIO! Lo Radio is op minder dan een jaar uitgegroeid tot een blijver in het medialandschap. Een stevige weekendprogrammatie met pop&rock, fijne nonstop op weekdagen met zeven keer per dag lokaal nieuws. We brengen het bij jullie in huis vanuit een prachtige radiostudio in het Idola business center op de Antwerpse Steenweg 19 in Lochristi. Onze kwaliteitsradio kijkt echter vooruit… en […]

today25 — 05 608 27 19

LoRadio-logo-WIT-transparant-png