Events

Lo Radio brengt kerst en oudejaar bij u thuis!

today19 — 12 198 14 5

Background
share close

Andere kerst en oudejaar? Lo Radio brengt hem bij u thuis!

Geen kerst en oudejaar zoals gewoonlijk? Natuurlijk niet, want voor het eerst houdt Lo Radio, uw nieuwe lokale radio voor Lochristi, u gezelschap!

Op 24 december brengt Thierry Van Hecke u in de juiste sfeer tussen 19 uur en 21 uur, daarna hoort u tussen 21 uur en 23 uur een bijzondere kerstspecial: actrice Carine Stevens regisseerde voor ons drie Gentse rasacteurs in een reeks unieke sketches uit “M’n Nonkel Miele en Ik”. Pareltjes uit het rijke archief van het Gentse icoon Romain Deconinck. Een vrolijke Gensche kerst!

Op 31 december warmen Thierry Van Hecke en Luc Pauwels u op tussen 18 uur en 22 uur, waarna DJ Yvhell aftelt naar 2021 met zijn unieke jaarmix met de beste tracks van 2020. Daarna barst de feestvreugde in uw thuisbubbel los: onder het motto ‘u draait maar beter bij’ maken MC Dries, DJ Disconnect, DJ Fonox en DJ Steve Strong uw woonkamer tot een danstent. Tot 8 uur ’s morgens!

Een andere, maar geen eenzame overgang naar een hoopvol jaar… met Lo Radio. Want wij brengen Lochristi dichter bij jou.

In de lente van 2021 stellen wij onze jaarprogrammatie voor! Ondertussen zijn wij 24/24, 7/7 te beluisteren via onze website www.loradio.be

Prettige feestdagen vanwege het hele Lo Radio team!

 

 

Written by: Yentl Verschraegen

Rate it

Previous post

Highlights

Lo Radio lanceert nieuwe website

Hij is er! De gloednieuwe website van Lo Radio, uw regionale radio van Lochristi en omstreken. De nieuwe website is overzichtelijk met een heldere menustructuur die je snel op de juiste pagina brengt. Zo kan je meteen vinden wat je zoekt. Neem gerust even de tijd om alle nieuwe functies te verkennen. Er is vanaf nu ook een eigen 'webplayer' voorzien waardoor je nog gemakkelijker naar ons kanaal kan luisteren. […]

today26 — 11 250 13 8

LoRadio-logo-WIT-transparant-png