Featured

11 Juli Event

today 11 — 07my_locationwww.loradio.be


Background
share close

Om 15.45 uur kan u op het podium op de parking achter het Idola Business Center genieten van Bluesy Muloosy, de coverband uit Lochristi die er zonder twijfel een spetterend optreden zal van maken. “Het eerste na corona”, zegt Peter Vermeulen, “al zijn we sinds kort opnieuw begonnen met de repetities.”

Om 17.30 uur volgt een even uniek concert, want dan komt Pokerface, de één jaar geleden opgerichte band met ex-leden van Velvet Spine, voor het eerst naar buiten. “We hadden verschillende afspraken met organisatoren, maar deze kans diende zich eerst aan”, zegt Jean-Pierre Van De Vijver.

Vanaf 15.00 uur bent u welkom op de ruime parking achteraan het bedrijvencentrum langs de Antwerpse Steenweg 19 in Lochristi. De nog geldende coronamaatregelen op dat moment, zullen uiteraard gerespecteerd worden. Regelmatige info daarover hoort u in reclamespots op Lo Radio.

Om 19.00 uur sluit het evenement om iedereen de kans te geven nadien van de finale van het EK te genieten. Er is uiteraard een drankenstand, waar van een pintje, een frisdrank, een cava of een streekbiertje kan genoten worden. De toegang tot beide concerten is volledig gratis.


Details
Begin 11 — 07 H 3:00 pm
End 11 — 07 H 7:00 pm
Location www.loradio.be
Rate it
LoRadio-logo-WIT-transparant-png